Over ons

Welkom bij WeightWorks, graag stellen wij ons aan je voor

De specialisten van WeightWorks hebben zich volledig toegelegd op maagverkleiningsoperaties en de behandeling van overgewicht. Dr. Edo Aarts, Dr. Frits Berends, Dr. Kevin Göttgens, Dr. Gabor Abis en Dr. Thomas Vermeer hebben samen meer dan tienduizend maagverkleiningsoperaties verricht en nog veel meer mensen begeleid naar een gezond gewicht. Daarnaast publiceren zij veel wetenschappelijke artikelen over maagverkleiningsoperaties.

De WeightWorks kliniek is speciaal gebouwd en ingericht voor dit type operaties. Samen met het Weightworks team zorgen zij dat je de allerbeste behandeling en nazorg krijgt.

WeightWorks Quick Scan

We weten hoe het voelt om een jarenlang gevecht met je gewicht te hebben.

Hoe het kan frustreren als je voelt dat je lijf niet optimaal gezond is en je hierdoor niet het maximale uit je leven kan halen. Bij WeightWorks snappen we het. In de afgelopen jaren hebben we honderden mensen zoals jij geholpen bij het overwinnen van hun dagelijkse afvalrace. We hebben mensen geholpen naar een lijf waar ze trots op zijn, naar een leven waar in je kunt genieten.

Het proces is eenvoudig. Doe de Quick Scan en kom erachter of je in aanmerking komt voor een maagverkleining.

Wij geloven dat iedereen een gezond lijf kan hebben en jij verdient dat! Wij helpen je zonder lange wachtrijen, zodat je aan de slag kunt wanneer je er klaar voor bent. Dus vul nu de Quickscan in en zet je eerste stap!

Onze founders:

 • Maag-Darm Chirurg

  Maag-darm chirurg sinds 1999. Hij promoveerde op het onderwerp ‘kijkoperaties voor solide buikorganen’. In 2004 startte hij samen met dr. Ignace Janssen de Vitalys kliniek voor maagverkleiningen in Arnhem. In Arnhem was hij betrokken bij de introductie van de laparoscopische gastric bypass in ...

 • Edo Aarts Maag Darm Chirurg WeightWorks

  Maag-Darm Chirurg

  Dr. Edo Aarts was al vroeg in zijn opleiding tot chirurg gegrepen door alles wat er bij maagverkleiningsoperaties komt kijken. Samen met dr. Frits Berends en dr. Ignace Janssen zette hij in 2007 een onderzoeksafdeling voor maagverkleiningschirurgie op in het Rijnstate in Arnhem ...

Meer over WeightWorks:

Het WeightWorks team:

De specialisten van WeightWorks hebben zich volledig toegelegd op maagverkleiningsoperaties en de behandeling van overgewicht. Maak kennis met al onze specialisten.

Onze vacatures:

Wij zoeken toppers uit de zorg die mee willen helpen bouwen aan onze snel groeiende organisatie en die geloven in een persoonlijke benadering van onze patiënten.

Veelgestelde vragen (FAQ):

Er wordt veel gezegd en geschreven over maagverkleiningen. Wij hebben de meest voorkomende vragen, feiten en fabels voor je op een rijtje gezet.

Een impressie van onze kliniek

Wil jij weten of je in aanmerking komt voor een maagverkleining?

Volg deze stappen:

 • Stap 1

Doe de Quick Scan

Vul de Quick Scan in en ontdek snel of jij geschikt bent voor een maagverkleining.

 • Stap 2

Doorloop je traject

Je doorloopt het traject vanaf de screening om te kijken of je geschikt bent, tot aan de operatie. Na de operatie begeleiden we je met een persoonlijk leefstijltraject.

 • Stap 3

Ga gezond door het leven

Nu is het aan jou! Samen met onze specialisten werk je aan een gezonde levensstijl. Zo heb je het meeste resultaat en plezier van je maagverkleining.