Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Aarzel niet, je bent van harte welkom!

Een beslissing om je te laten opereren voor overgewicht neem je niet zomaar. We kunnen ons goed voorstellen dat je eerst alles wilt weten over voordelen en risico’s. Daarover praten we je graag bij. Je kunt dus vrijblijvend contact opnemen voor informatie. Als je alleen op zoek bent naar informatie, dan is geen verwijzing van je huisarts nodig. Indien je een traject wil starten voor een operatie, dan hebben we wel een verwijzing nodig.

Je kunt je vragen telefonisch, per email of in een persoonlijk gesprek stellen. Als je onze kliniek wilt bezoeken maken we hier graag een afspraak voor. Bel ons op telefoonnummer +31 (0)33 2075432, stuur een e-mail naar info@weightworks.nl of gebruik dit contactformulier:

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.

Bel ons op +31 (0)33 2075432 of stuur een e-mail naar info@weightworks.nl.

Ruimtevaart 50, 3824 MX Amersfoort
The Netherlands (Plan route)

Volg ons:

De specialisten van WeightWorks hebben zich volledig toegelegd op de behandeling van overgewicht en maagverkleiningsoperaties.

De WeightWorks kliniek is speciaal gebouwd en ingericht voor dit type operaties. Samen met het Weightworks team zorgen zij dat u de allerbeste behandeling en nazorg krijgt.