Onze specialisten

Dit item delen:

Dr. Kevin Göttgens

Kevin Göttgens Gastro-intestinaal chirurg WeightWorks

Dr. Kevin Göttgens heeft zijn opleiding tot maag-darm chirurg doorlopen in het Maastricht Universitair Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. In het Catharinaziekenhuis werd hij volledig opgeleid tot maag-darm chirurg en ook specifiek in de maagverkleiningschirurgie.

Na zijn opleiding heeft hij twee jaar gewerkt in het ETZ in Tilburg en daarna nog drie jaar in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven/Eindhoven. Hier heeft hij zijn ervaring met de maagverkleiningschirurgie nog verder uitgebreid.

Sinds januari 2023 versterkt hij met veel plezier het team bij WeightWorks.

"Een van de grootste medische problemen in onze huidige samenleving is overgewicht en obesitas. Deze ziekte heeft enorm veel gevolgen voor de gezondheid. Daarom is de preventie en behandeling hiervan juist zo belangrijk. Wij zien patiënten na jaren van gezondheidsproblemen door onze behandelingen snel afvallen en opknappen. Het is bijzonder mooi om te zien hoe gelukkig onze patiënten hiervan kunnen worden.”

- Dr. Kevin Göttgens

Hij heeft tevens veel ervaring met wetenschappelijk onderzoek en is gepromoveerd in de maag-darmchirurgie. Door zijn werkzaamheden in verschillende centra heeft hij vele vormen en varianten van maagverkleingschirurgie leren kennen en uitvoeren. Al deze kennis en kunde past hij toe bij de behandeling en begeleiding van patiënten met overgewicht bij WeightWorks.