De ervaring van Nicole

Door al heel mijn leven te strijden tegen de nodige kilo’s, ben ik in 2020 naar de huisarts gestapt om opties te bespreken om gewicht te verliezen. Alle diëtistes in omstreken had ik al gehad, ik kende elke sportschool in de omgeving van binnen en buiten maar alsnog bleef ik overgewicht behouden. De huisarts stuurde mij vrijwel meteen door naar het bariatrische centrum in Bergen op Zoom. Ik heb het voortraject daar goed afgerond en stond op de wachtlijst om geopereerd te worden. Intens blij, opgelucht, maar stiekem ook heel zenuwachtig. Zoals we alle weten kwam corona niet veel later om de hoek kijken, waar ook mijn operatie op zich bleef wachten. Ik ben gaan kijken naar andere mogelijkheden en zo kwam ik bij WeightWorks uit. Ik heb snel contact met ze gezocht en ben aan de telefoon super goed geholpen, namen de tijd voor mijn verhaal en spraken hun verwachten uit naar mij. 6 december 2021 heb ik mijn documenten opgestuurd naar Weight Works en 2 maanden later op 2 februari 2022 lag ik op de operatietafel. In die tussentijd is er nog een afspraak gepland geweest om te kijken naar welke operatie het meest geschikt voor mij zal zijn, kreeg ik een rondleiding en merkte ik al meteen het gevoel van vertrouwen. Samen met dr. Edo de verschillende mogelijkheden besproken en daaruit zijn we samen tot de conclusie gekomen dat een Mini Gastric Bypass het meest passende voor mij zal zijn.

Het contact tussen mij en Weight Works verliep prima. Als ik vragen had, dan konden die gesteld worden en namen zij de tijd voor mij. De dag van de operatie was ik dan ook totaal niet zenuwachtig, ze gaven mij een goed gevoel. Ik zou dan ook ieder ander Weight Works aanraden.

Mijn avontuur naar een nieuwe versie van mezelf is enorm goed verlopen zonder complicaties en dit mede door Weight Works! Ik ben nu ruim 30 kg lichter en voel mezelf beter dan ooit!