De ervaring van Menno

Operatie: Gastric Bypass

14 Februari de dag van de operatie, ik word van harte verwelkomd en rondgeleid. Ik mag mezelf nog opfrissen in mijn kamer en mezelf opkleden. Ik word opgehaald en naar de OK verplaatst. Hier wordt door de chirurg nog alles rustig verteld. Ik voel mezelf zo op mijn gemak. Ik heb gewoon geen zenuwen. 12:15 werd ik geopereerd voor de Gastric Bypass. 15:10 word ik wakker. Ik word naar mijn kamer gebracht om verder uit te rusten. De verpleegkundige checken regelmatig of ik nog moet plassen, of ik nog genoeg in het infuus heb en of ik een beetje vla of bouillon wil hebben. Wauw nog nooit zulke service meegemaakt.

De dag erna komt de chirurg naar mij toe en zegt dat ik ontslagen word. Ik mag naar huis en gaan revalideren. Dat liep erg goed en werd ook gebeld door de chirurg hoe ik me voel, wat een service. Op 11-07-2022 heb ik dit verhaaltje geschreven en ben inmiddels -50 KG (182KG nu 132KG).

Aan iedereen die dit leest en twijfelt of over te stappen of dat ze hier geopereerd wil worden kan ik niks anders zeggen dan JA doe dit hier. Ze zijn super gastvrij en helpen je zoveel. Daar kunnen andere nog wat van opsteken.