De ervaring van Ilona

Op 21 december 2021 liep ik vol zenuwen binnen bij WeightWorks. Wat zijn het voor mensen, wat kan ik verwachten, word ik wel goedgekeurd?
Eenmaal binnen vielen alle zenuwen van me af door het geweldige team van medewerkers. Ik werd gelijk op mijn gemak gesteld en het gesprek verliep heel soepel. Het was net alsof je met iemand aan het praten was die je al jaren kent.Na een weeg moment en wat metingen kreeg ik een rondleiding tot zelfs in de operatiekamer.
26 januari 2022 was mijn grote dag….. Vol overgave ben ik naar binnen gegaan en liet ik alles maar over me heen komen. In de kamer waar ze je voorbereiden op de operatie nog een super leuk gesprek gehad over Curacao want daar ging ik deze zomer op vakantie.

De operatie ging super goed en ik heb bijna geen pijn gehad. Klachten na de operatie heb ik helemaal niet gehad en ik vertelde aan iedereen die het wilde horen hoe fantastisch Weight Works is.

Inmiddels zijn we iets meer dan 6 maanden verder en heb ik de nodige geweldige ervaringen gehad. Bijvoorbeeld een dag efteling waarbij ik alleen maar tijdens de eerste achtbaan dacht…. IK PAS ER IN.
In een vliegtuig zonder klem te zitten en in bikini op vakantie. Ik heb energie voor 10 en ik kan alles eten en drinken.

Weight Works was de beste keuze ooit voor mijn nieuwe leven.